Het eigentijdse magazine “Alphen Magjezien” nummer 3 wordt woensdag 14 maart huis-aan-huis verspreid in de héle gemeente Alphen aan den Rijn. Een oplage van 50.000.

In het nieuwe magazine, dat óók deze keer in alle kernen van de gemeente wordt bezorgd, zit onder andere een speciale gemeenteraadsverkiezingen katern. Ook is er extra aandacht voor het thema Gezond Leven.

Verkiezingen
In de verkiezingenkatern zijn de 5 belangrijkste speerpunten van alle 11 Alphense politieke partijen opgenomen. Daarnaast presenteren 5 partijen – CDA, Nieuw Elan, VVD, SP en SGP – zich in deze katern op grotere wijze aan de lezer.

Maar ook is er aandacht voor voetbalclub Alphense Boys, die sinds 1 januari rookvrij is. Een uniek artikel is opgenomen over het Fada Theatre, dat 24 maart voor de laatste keer de indrukwekkende theatervoorstelling ‘Talent op de vlucht’ speelt en bezig is met een nieuwe voorstelling.

De laatste woontrends en -nieuwtjes zijn te vinden in dit nieuwste nummer en natuurlijk onze vaste rubrieken. Voor ‘Ieder z’n Vak’ strikten wij banketbakker Ard van den Berg, ‘Langs de Lijn’ biedt een podium aan Sander Philippo, voorzitter en trainer bij Zwem- & Poloclub Koudekerk en de rubriek ‘Mijn hart klopt harder voor…’ besteedt aandacht aan Astrid Bouwmeester en haar team die mensen op of onder de armoedegrens knippen voor de LINDA Foundation.

Ondernemers
Ook ondernemers komen aan bod. Alphen Magjezien bezocht Dufais Catering & Events in Boskoop en Trendie Wendie in Hazerswoude-Dorp.

Het voorwoord komt van Dennis Captein, voorzitter van Alphense Boys, columnschrijver van AD Groene Hart en eigenaar van IntoBusiness Magazine BV.

Kortom, een magazine vol lekkere leesverhalen, prijspuzzels, lekkere recepten, een uitgebreide uitgaansagenda en, voor de jonge lezers, twee pagina’s KidzFun.

Afhalen
Alphen Magjezien is vanaf 15 maart af te halen op de gemeentehuizen van Alphen aan den Rijn en Boskoop.

De voorpagina van Alphen Magjezien 3. (Foto: Cara Yuan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *