Op deze pagina komen de acties die wij, samen met onze adverteerders, hebben opgesteld voor de lezers van Alphen Magjezien. Kortingsbonnen, bonnen voor ‘gratis’ artikelen / goederen en formulieren voor boekingen en reserveringen van allerhande uitjes mét korting.

Uit Eten met Korting – Olympia Boskoop

In Boskoop aan De Zijde zit het Grieks specialiteitenrestaurant OLYMPIA (www.olympiaboskoop.nl) dat speciaal voor Alphen Magjezien een driegangen-keuzemenu heeft samengesteld. Onze lezers kunnen voor een mooi bedrag gebruikmaken van dit aanbod.

Klik op de bon hier rechts. De kortingsbon opent in een nieuw tabblad, waar hij te printen is (Ctrl+P). Of nog veel simpeler, knip de bon uit, uit Alphen Magjezien 7.
Reserveer van tevoren als je gebruik wilt maken van dit driegangen-keuzemenu bij het restaurant, via 0172-211862. Vermeld bij je reservering dat je gebruik wilt maken van het Alphen Magjezien-menu. Maximaal 4 eters per bon. En, vergeet de bon niet mee te nemen op de gereserveerde avond.
Eet smakelijk!

Wij proefden voor – Lees onze ervaringen

De bon is te gebruiken in september, oktober en november 2018

Het is genieten in Grieks specialiteitenrestaurant Olympia in Boskoop. Foto: Bram Corstjens
Kortingsbon driegangenmenu Olympia.

20% korting op Curlsys-knipbeurt bij Kapsalon Smit

Wie krullen heeft, kan zich laten knippen volgens de Curlsys-methode. Hierbij pakt de kapper een bundeltje haar, dat van nature bij elkaar hoort, en knipt dit met een speciale techniek in een curve.

De kappers van Kapsalon en Haarwerkboetiek Smit beheersen deze methode. Krijg daarom tot en met 30 november 2018 20% korting op een Curlsys-knipbeurt bij Smit, op het Toussaintstraat 57 in Alphen aan den Rijn, 0172-475007. Deze korting verkrijgt u door op de bon te klikken, deze af te drukken en bij Smit in te leveren (de bon is ook te vinden in Alphen Magjezien, editie september 2018)

De bon is te gebruiken tot en met 30 november 2018

20% korting op Verwonderlab

In Gouda zit het Verwonderlab (Raam 96). Ga zelf aan de slag in het bruisende laboratorium ‘Verwonderlab’. In dit lab kunnen kinderen van 5 tot 15 jaar volop experimenteren, kunstwerkjes maken en zichzelf uitdagen. Leer te kijken door de ogen van een kunstenaar. Er zijn in het laboratorium meer dan vijftien spannende en uitdagende activiteiten.
Het Verwonderlab is open op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kosten 10 euro (met kortingsbon 8 euro).
Klik op de bon en print hem uit om korting te krijgen in het Verwonderlab.

De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2018

 

Kortingsvoucher Verwonderlab