BOSKOOP – Harmonie Excelsior houdt zaterdagavond 14 november haar jaarlijkse verenigingsconcert. Het enige concert per jaar waarin alle leden van de vereniging te zien en te horen zijn. Het concert is in de Bethelkerk aan de Boomgaard.

Het verenigingsconcert is een jaarlijks evenement, waarin alle onderdelen van de vereniging te zien en te horen zijn. Dit zijn de leerlingen van de AMV (Algemene Muzikale Vorming), leerlingen die les hebben op een instrument, leden van het opleidingsorkest C-akkoord en de leden van het harmonieorkest. Natuurlijk zitten er verschillen tussen de leden. Waar het ene lid al meer dan 50 jaar ‘zestiende-loopjes’ oefent op zijn klarinet, heeft het andere lid zijn blokfluit dit jaar pas uit de koffer gehaald. Ondanks de verschillen is er één ding dat zij allemaal gemeen hebben: Passie voor muziek.

Gevarieerd programma
De orkesten hebben de afgelopen weken hard gestudeerd op een leuk en gevarieerd programma. Van het Chinese poppentheater gaat het naar The Pirates of the Caribbean en ook de Oude Brombeer spreekt.

Het concert begint om 20:00 uur en de toegang is 5 euro.

Foto: Piet Goudriaan
Foto: Piet Goudriaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *