ALPHEN AAN DEN RIJN – De feestelijke decembermaand begint dit jaar vroeg met de nieuwe Alphen Magjezien die uitkomt in de week van maandag 26 november. December is dan ook het thema. Extra bijzonder deze editie is, dat er heel veel prijzen voor de lezers te winnen zijn met Puzzel & Win. Daarnaast zijn vrijkaarten te winnen voor het Midwinter Fair Yule Fest in Archeon.

December staat voor gezelligheid, voor lekker koken en samen eten en voor feestjes vieren. Daarom zit er in de nieuwe Alphen Magjezien een uitgebreide decemberagenda. Maar ook een snel 4-gangenmenu en het recept voor een feestelijke Christmas Carrot Cake. De kerstmarkten aan het Rijneveld in Boskoop worden ook voor het voetlicht gebracht.

Natuurlijk ontbreken de vaste rubrieken niet. Alphen Magjezien interviewde steenhouwer Alexander Bloembergen, Tiffany-kunstenaar Bert Penning de Vries, penningmeester van Hazerswoudse Boys Leo van der Pot en Maxiemme over haar hobby Waterpolo. De lezers kunnen weer puzzelen, ideeën opdoen in de agenda, woonnieuws en -trends vinden en krijgen keukentips. En er is weer een nieuwe editie van “Je mag gezien worden in Alphen” met musthaves voor december.

Puzzel & Win
Achttien prijzen hebben adverteerders van Alphen Magjezien beschikbaar gesteld voor de lezers met Puzzel & Win, waaronder een jaarabonnement bij Bezemer Fitness, een Inventum Airfryer door Hoogendoorn Witgoed en een cadeaucard van 75 euro bij Smikkelbol.nl.

Afhaalpunten
Het negende nummer van het magazine “Alphen Magjezien” valt van 26 tot en met 30 november huis-aan-huis op de deurmatten in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Moeilijk bezorgbare adressen en adressen met een sticker (ja/ja en ja/nee) kunnen het magazine afhalen:
Alphen aan den Rijn: Gemeentehuis, Primera Baronie en Haasbeek Herenhof
Boskoop: Primera Groenendijk
Koudekerk aan den Rijn: AH Prins Bernhardstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *