Nieuwjaarsduik in De Thermen. Eigen foto

ALPHEN AAN DEN RIJN – In zwembad AquaRijn en in zwembad De Hoorn is deze kerstvakantie veel te doen voor jong en oud.

Naast het recreatiezwemmen (voor het rooster, zie www.dethermen2.nl) zijn er de volgende extra’s in de baden:

31 december – Oliebollen zwemmen
Op de laatste dag van het jaar, maandag 31 december, is in zwembad De Hoorn het jaarlijkse oliebollenzwemmen tussen 9:00 en 14:00 uur. Toegang is maar € 2,50 per persoon. Alle bezoekers kunnen vrij zwemmen en ontvangen een gratis oliebol.

2 januari – Nieuwjaarsduik
In zwembad De Hoorn wordt op 2 januari opnieuw een UNOX Nieuwjaarsduik georganiseerd. In het buitenbad van het zwembad kunnen deelnemers een sprong in het koude water nemen. Met een entreekaartje van het zwembad kunnen geïnteresseerden tussen 13:00 en 15:00 uur deelnemen aan de Nieuwsjaarsduik. Elk half uur gaat een groep naar buiten voor een warming up, gevolgd door een duik in het buitenbad. Deelnemers krijgen een UNOX-muts en kop soep om op te warmen. Ook deelt De Thermen2 een oorkonde uit aan wie in het koude water durft te duiken.

3 januari – Drijf-in Bios
Voor donderdag 3 januari organiseert zwembad AquaRijn van 19:00 tot 21:30 uur een drijf-in bioscoop. Kinderen kunnen drijvend op hun luchtbed of zwemband kijken naar de Disneyfilm “Coco”. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van minimaal een A-diploma. Toegang is 5 euro.

4 januari – Schuimparty
In zwembad De Hoorn wordt de eerste discoavond van het jaar extra feestelijk. Het doelgroepenbad wordt namelijk omgetoverd tot een schuim-dansfestijn. Kinderen met een A-diploma kunnen komen zwemmen en dansen van 19:00 tot 21:30 uur.

Vakantierooster
De zwembaden hebben een aangepast rooster in de vakantie. Te vinden op www.dethermen2.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *