ALPHEN AAN DEN RIJN – De gemeente Alphen is op zoek naar de vrijwilliger van het jaar. In maart wordt tijdens NLdoet, de jaarlijkse vrijwilligersdag in Nederland, de Alphense vrijwilligersprijs uitgereikt. Alphense Helden is de initiatiefnemer van onder andere de vrijwilligersprijs. Welke vrijwilliger wordt de Alphense Held van 2018?

Een vrijwilliger van het jaar is een persoon of organisatie die ‘iets goeds doen voor een ander’ in het belang van de Alphense samenleving, vanzelfsprekend vindt. Ken jij zo iemand of zo’n organisatie, nomineer deze dan voor 28 januari 2019 voor de vrijwilligersprijs. Aanmelden van een vrijwilliger kan via deze link.

Een jury maakt een selectie van de genomineerde kandidaten, waarna een stemronde volgt. De uitreiking van de vrijwilligersprijs is tijdens NL Doet op 15 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *