Op deze pagina komen de acties die wij, samen met onze adverteerders, hebben opgesteld voor de lezers van Alphen Magjezien. Kortingsbonnen, bonnen voor ‘gratis’ artikelen / goederen en formulieren voor boekingen en reserveringen van allerhande uitjes mét korting.

20% korting op Curlsys-knipbeurt bij Kapsalon Smit

Wie krullen heeft, kan zich laten knippen volgens de Curlsys-methode. Hierbij pakt de kapper een bundeltje haar, dat van nature bij elkaar hoort, en knipt dit met een speciale techniek in een curve.

De kappers van Kapsalon en Haarwerkboetiek Smit beheersen deze methode. Krijg daarom tot en met 30 november 2018 20% korting op een Curlsys-knipbeurt bij Smit, op het Toussaintstraat 57 in Alphen aan den Rijn, 0172-475007. Deze korting verkrijgt u door op de bon te klikken, deze af te drukken en bij Smit in te leveren (de bon is ook te vinden in Alphen Magjezien, editie september 2018)

De bon is te gebruiken tot en met 2 februari 2019

20% korting op Verwonderlab

In Gouda zit het Verwonderlab (Raam 96). Ga zelf aan de slag in het bruisende laboratorium ‘Verwonderlab’. In dit lab kunnen kinderen van 5 tot 15 jaar volop experimenteren, kunstwerkjes maken en zichzelf uitdagen. Leer te kijken door de ogen van een kunstenaar. Er zijn in het laboratorium meer dan vijftien spannende en uitdagende activiteiten.
Het Verwonderlab is open op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kosten 10 euro (met kortingsbon 8 euro).
Klik op de bon en print hem uit om korting te krijgen in het Verwonderlab.

De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2018

 

Kortingsvoucher Verwonderlab