Sinds een jaar maakt Groene Hart Media Producties ‘Alphen Magjezien’, een eigentijds feelgood-magazine dat huis-aan-huis verspreid wordt in de hele gemeente Alphen aan den Rijn, een oplage van 50.000. Bekijk hiervoor deze website of blader de e-papers door van, inmiddels, 9 nummers Alphen Magjezien.

Binnenkort in Nieuwkoop

Aangezien wij vinden dat gemeente Nieuwkoop ook Gezien Mag Worden, zijn wij bezig met de opstart van Nieuwkoop Magjezien. In de gemeente Nieuwkoop willen wij dit magazine ook huis-aan-huis gaan bezorgen, een oplage van 12.000.

Het magazine wordt gratis bezorgd, de advertenties en advertorials (die GHMP kan vervaardigen) betalen de uitgave. Redactie vult het grootste deel van het magazine en toont de lezers waarom zij trots mogen zijn op hun woonplaats (gemeente). Vrijwilligers aan het woord, mensen met een interessante passie, ondernemers met een bijzonder verhaal, het laatste Nieuwkoopse woonnieuws en -(mode)trends, een agenda, een KidzFun pagina en prijspuzzels; het komt allemaal aan bod in Nieuwkoop Magjezien.

Adverteren in Nieuwkoop Magjezien kan al vanaf €175,- (zie de tariefkaart hieronder).

Wilt u aan de basis staan van een succesvol Nieuwkoop Magjezien, neem dan contact op via sales@ghmp.nl en vraag om een advies op maat. Als u uw budget hierbij noemt (en eventueel uw andere wensen) stellen wij een aantrekkelijk aanbod op.

Advertentie tot Reclamecampagne

Daarnaast kunnen wij uw advertentie extra onder de aandacht brengen middels banners (die wij ook kunnen maken), maar ook kunnen wij helpen met een volledige reclamecampagne middels het maken van mediamiddelen die gaan van audio naar video naar nieuwsbrieven tot zelfs het bouwen van apps en websites. (zie www.ghmp.nl)

Tariefkaart Nieuwkoop Magjezien